lördag 24 juni 2017

Bonus feature


Haha, ja med lite god vilja kan man nog ändå se att det är jag. De ständigt mörka ringarna runt ögonen - ett typiskt varumärke för oss som jobbar dygnet runt.

Nu jobbar jag ju inte dygnet runt - förstås, men om jag får en idé som jag inte kan släppa, då kan det hända att jag börjar jobba med den, oavsett vilken tid på dygnet det råkar vara. Ingen skönhetssömn här inte. Sover sällan mer än fem timmar i sträck (om jag inte koma-sover igen förlorad sovtid då alltså - då kan det bli tio timmar i sträck). Inget jag rekommenderar...

Nåväl. Mina vänner. Fotot, som den här bilden bygger på, borde aldrig ha sparats. Obviously. Tog det bara för att kunna visa mannen. Den 12 maj 2016, är det taget. Dagen efter att vi såg American Hustle.

Jag skulle tvätta håret. Kammade som vanligt ur det först. Upp och ner, så där som man gör. Reste mig upp och konstaterade att jag såg ut exakt som Christian Bale i håret. Alltså American Hustle-varianten av Christian Bale. Haha. Var bara tvungen att visa - skrämma! - mannen med den här perfekta imitationen. Fattar bara inte varför den blev kvar på minneskortet sedan. Men här är den i alla fall.

-Tänk vilken filmkväll de kan ha i kväll. Sa mannen. -Vilka då? Frågade jag. -De som inte har hunnit se American Hustle och The place beyond the pines, ännu. Svarade han. -Ja, verkligen! Konstaterade jag och ögnade igenom dinosaurie-tablån. A.k.a. TV-tablån.

Så här bjuder jag er på min bästa kamma-över-frilla, för att påminna er om att se The place beyond the pines och American Hustle. Med Ryan Gosling. Och Christian Bale. Två av de allra bästa, enligt mig.

Och Bradley Cooper. Han är ju inte heller så dum. Han är dessutom med i båda filmerna.

:)
/helena

ps Amy Adams och Jennifer Lawrence är också mycket bra i sina roller i American Hustle. Ska inte tjata mer om det, vet att jag skrev om det redan då, men scenen där Jennifer Lawrence' karaktär städar är obetalbart kul. Obetalbart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar