måndag 11 februari 2019

Lite här hemma. Och ett dåligt skämt.


Jag får väl dra det där skämtet nu då. Grejen är den, så här va, att mannen kom på en liten rolig lustighet - eller om det är en lustig rolighet? - för ett tag sedan. Ganska länge sedan nu faktiskt. Och jag skrattade gott åt det - det smådåliga skämtet - och utbrast att pax för det! Pax för att berätta det först. För er, först och främst. Eftersom det liksom är som klippt och skuret för eviga kvinnor-bloggen. Hör bara:


- Vad kallas den som är väldigt ivrig med att åka och panta sin läskflaskor?

Alltså, den som letar i varje gömd köksvrå efter ytterligare en tom 1,5-liters Fanta (eller vilken annan läskedryck som helst - för här ska det minsann inte göras någon reklam i onödan. Ooops, nu förvirrade jag kanske er i onödan istället? För den här parentesen var verkligen en aning beside the point...) att åka och panta?

Vad kallas hen? Nå? Kan ni? Fundera på den, ni! Kommer ni inte på det så kommer svaret i ps:et strax här nedanför.

Skönt. Bra. Att jag fick det här gjort. Det här dåliga skämtet berättat, så att mannen kan få tillbaka det och samtidigt återvinna det, genom att berätta det vidare i sin tur. Fast, egentligen tycker jag inte att det är såå dåligt. Men säg inte det till mannen.

:)
/helena

ps Petnoga. Pet som i PET-flaska. Och petnoga, som i jättenoggrann. Lite kul. Och lagom miljövänligt. Eller hur?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar