onsdag 20 mars 2019

Lek med maten - Diskbänksorealism


Hinner egentligen inte leka med er och bloggen just nu, men jag kom på att jag kunde visa er några av mina färdiga bilder bara. 

"Bara". 

Kommer ni ihåg bildserien Lek med maten? Där det ska vara lite kul, lite skruvat så där, runt temat mat och ätande och prylar i den kategorin. (Gärna) med vintage-feeling.

Här kommer en bild i den andan. För det är bilden i mitten som är själva slutresultatet, men jag kunde inte låta bli att bjuda er på två till. 

Kanske ska låta det vara så? I tre delar. En triptyk? Ja, varför inte.

Lite färgglatt, på den annars mest smuliga och solkiga diskbänken. Man får det inte roligare än man gör sig, så varför inte göra det så färgglatt det går? Mine-glasen, de tunga, unika, egensinniga. Av Ulrica Hydman- Vallien. Så vardagsvackra! Bör dock inte diskas i maskin - tur då att vi inte har någon. 

Och mitt i den krassa verkligheten står de brittiska, rustika kopparna med krassen glatt blommande på! Ingen vårblomma direkt kanske, men en blomma som står på Vår diskbänk. Så det så.

Gammal och ful och repig och allmänt passé, men glad och smått underbar. (Jag pratar om diskbänken nu, inget annat, ingen annan...)

En orealistiskt glad diskbänk?

Yes!

Nu. Äta. 

:)
/helena 

ps Mer bilder är på väg in. Kommer tid, kommer fler bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar