måndag 25 mars 2019

Nättroll & sprickor i fasaden


Hej...


...hallå där... Bad hair day?


Själv försöker jag pussla lite. Pussla ihop veckans ord och bilder. Några kommer in hit, men först lite snack om något tråkigt skit...


Ser ni vad jag ser? En stor spricka. En lång genomträngande spricka i bästa vårkrukan! Suck. Hände det här hemma? Eller ute bland mossa, ris och risigt vintergräs? Eller hände det sig till äventyrs när jag skulle försöka pussla in krukorna på sin hylla igen?


Om jag studerar fotona från High 5! vintage - Krukor på vift riktigt noga, så syns den där - sprickan. Alltså hände det inte när jag något bryskt och hårdhänt försökte, mer eller mindre, trycka in krukorna i skåpet igen.

Det verkade nästan som om mängden krukor förökat sig, för de ville bara inte platsa igen. (Ett tips, mest till mig själv kanske... - att komma ihåg att fota exakt hur saker och ting står innan man flyttar på dem, om de måste stå i en alldeles speciell ordning för att få plats, vill säga).

Och jag som hade hittat snyggaste fatet till krukan - den blekt gröna assietten ur Swedish Grace-serien. Koppar och fat som vi dricker kaffe ur mest varje dag, men det här är en loppisfyndad variant, som fått ta plats i kruk-skåpet.


Vad göra? Vända andra kinden till?


Se sanningen i vitögat?


Det blir nog så; att jag får slänga den här snygging-krukan, trots allt. Även om den ser väldigt bra ut på lite håll.

:)
/helena

ps Förlåt för alldeles för många bilder på ett alldeles för tråkigt och knasigt litet troll. Min barndoms fulaste stentroll har fått bosätta sig bland de mer sobra dekorationsstenarna. Det var när jag skulle fixa lite "nytt" till köksbordet som jag såg sprickan. Och skålen med dekorationsstenarna ville inte passa in på sin plats igen. Därför blev det så här. Sorry. Men erkänn att jag är bra på det här med rubriker? Braskande rubriker. Ett troll, på nätet, det måste ju bara bli ett nättroll, eller hur?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar