lördag 14 september 2019

Jag funderar på att brodera mig en trädtopp


"... Kolla bara. Varför måste de klippa häckarna i räta vinklar? Inte finns det väl några räta vinklar i naturen? ..."

Harry Ambrose. I hans första scen, ungefär 30 minuter in, i det första avsnittet ur den andra säsongen av The Sinner.

Funderade först på att strunta i andra säsongen. Ni vet ju hur det är, när första har varit så himla bra, då är man väldigt rädd att bli besviken. Att allt bara ska vara en uppföljare, ett dåligt försök att göra om något unikt. Lite som när kusinen från landet ska verka världsvan redan andra dagen i New York, om ni förstår hur jag menar.

Annars är det väl just det som är en del av den här seriens styrka - att saker händer ute på den så kallade slumrande landsbygden. Här, i uppföljarsäsongen, handlar det om en pojke. En mystisk gosse, förstås. Som Harry kanske känner igen sig i? Mer vill jag inte säga. I fall ni vill se.

Jaja. Vi får väl se hur det går. Nu har vi sett två avsnitt och kommer säkert inte att kunna låta bli att se ett tredje. Det verkar ju bra. Och spännande. Och lite läskigt. Och så. Som det ska vara med andra ord.

Det var nog bara det. Och hej. Och hå. Och hoppas att er helg - också - löper på i lugna och sköna mak.

:)
/helena

ps Nej, det kommer naturligtvis aldrig att bli av - att jag broderar mig en hel frodig och grön trädtopp, men visst är tanken fin? Och toppen! Fast mycket enklare att printa ut sig en färdigbroderad bonad då istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar