måndag 2 september 2019

Får det lov att vara lite...kaos?


På köksbordet ligger den sista pusselbiten till bild- och ordprojektet som jag påbörjade i maj. Nu är den sista bilden tagen och alla ord är nästan på plats. Nu återstår bara finliret. Några formuleringar som ska slipas av lite i kanterna. Och en del andra ord som behöver bli en aning mindre runda, kanske? Nej. Haha, det här handlar ju om ord och bild för barn, så orden är redan alldeles lagom lena och mjuka. Lagom mjuka för våra mjukaste medborgare - de små!


Vi gläntar på sovrums/arbetshörnans dörr. Där hänger polon som jag bjöd er på häromdagen. Och där...


...står ramen som sätter guldkant. Funderar på om det inte börjar bli dags att byta ut Juni (tavlan som hängt på dörren sedan sommaren gläntade på sin solvarma dörr) mot något mera...hm...låt oss säga något mindre somrigt helt enkelt. Något som kan sätta tonen framåt. Ser fram emot hög höstluft och hög arbetslust. Lite så.


Och i den tjockaste boken ligger bokstäverna i press. Snart är det nog dags att låta dem komma till tals.

:)
/helena

ps Hoppas att eran vecka har börjat bra. Det här var faktiskt förra veckans kaos, som jag bjuder er på. Nu har det lugnat ner sig en aning. Bäst att sätta ett par rejäla citationstecken runt det så kallade kaoset här då kanske, annars blir säkert någon som lever under verkligt kaosartade förhållanden upprörd över mitt löjliga småkaos. Mitt gulliga, lagom-kaos.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar