onsdag 11 mars 2020

Blåskala - fyra kort att skicka till någon du tycker om


Vi börjar kvinnligt, förstås. En kvinna att skicka till en kvinna du tycker om. Eller till en man du tycker om. Till en människa som du tycker om, helt enkelt.

Jo, de här fyra bilderna var egentligen tänkta mer för framtiden. Men sedan tänkte jag på vår nuvarande världsbild och på c-ordet på allas läppar - corona - och på att vi kanske inte kan hälsa på den där speciella personen som vi så gärna ville hälsa på. På ett äldreboende eller så. För att vi vill vara lite försiktiga och inte riskera någon extra känslig individs hälsa.


Eller så vill vi skicka en varm, vårsolig hälsning till kompisgänget på andra sidan jordklotet, för att vi kanske inte kommer att kunna träffas som planerat i sommar. Vem vet? 


Vem vet vem just DU vill skicka en hälsning till. Skicka till vem du vill, vetja. Behöver inte ha något alls med rådande situation att göra, du kanske bara vill vara schyst mot någon som du tycker om och/eller saknar? Någon som du kanske ser varje dag, men inte uppskattar tillräckligt. Eller någon du borde hört av dig till för länge sedan.

 
Till musikälskaren. Eller djurvännen. Klimataktivisten. Eller till någon som bara gillar blåa toner?

Fyra kort att skicka till någon du tycker om. Fyra olika motiv, men med en sak gemensamt - vintagekänslan.

<3
/helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar