tisdag 3 mars 2020

Lite vintage-love bara


Har så mycket jag vill visa och berätta och diskutera och ventilera och fundera över, men jag kan inte riktigt få ner det i skrift. Det liksom flyger och far inuti skallen bara, så jag tänkte att det är väl bäst att det får fortsätta fara ett tag till. Rätt som det är faller väl något på plats och kommer ner på pränt. Hoppas jag. Vi tar det lite lättsammare så länge, jag menar - vad är det för fel på lättsamt? Det kan ju verkligen vara själva grejen.

Här kommer lite vintage-love. Med största möjliga sjuttiotalsfluga och allt. Och Silvia har pärlor runt halsen och kärlek i blick.


Var väldigt nära att den lilla plasttallriken med vårt unga kungapar fick stryka på foten när jag gjorde ett rens i prylgarderoben i helgen, men jag kunde bara inte rensa ut dem. De är ju såå gulliga. De får väl helt enkelt bo kvar där på vår köksvägg ett tag. Tog ner en vintrig sak och ersatte den med lite vårkänslor. Bra grej, eller hur?

Lite annat fick komma fram ur garderoben, annat åkte in igen. Så där som jag gör, ni vet - blandar och ger och hittar nya kombinationer av det gamla. Nåja, mest halvgamla.

<3
/helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar