lördag 21 mars 2020

Utanför leker barnen. Och en hund bajsar.


Mannen sitter vid sin dator och pysslar med något småviktigt, jag sitter vid min och gör ungefär samma sak. Grannen putsar fönster. Utanför leker barnen. Och en hund bajsar. Matte plockar upp. Så där som barn gör. Så där som hundar gör. Så där som mattar bör. Livet pågår. Allt är som vanligt, fast ändå inte alls, som ni vet.


Har ramat in mitt gåvobevis från BRIS. Det blommar där på fönsterbrädan. Det påminner om allt som är viktigt. Som att barnen fortsätter att ha det bra. Så bra som möjligt. Så många barn som möjligt måste fortsätta att ha det så bra som möjligt, även i dessa extraordinära tider. Särskilt i dessa extraordinära tider.

Och jag är gladare än glad om min STORA, hehe, födelsedag kunde bidra till att göra ett barns tillvaro en aning ljusare, lättare och bättre - med hjälp av den snälla gåvan jag fick.

Tänker mig att det kommer bli årets bästa present/gratulation att ge bort - en gåva för att underlätta för de som har det extra jobbigt när vardagen förändras, som barnen.

Barnens Rätt I Samhället är alltid viktig, nu mer än någonsin.

Sköt om er. Och kidsen.

<3
/helena

ps Skänk gärna en peng/gratulation som leder till att fler barn och ungdomar får någon trygg vuxen att prata med när livet känns extra svårhanterligt och läskigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar