lördag 5 september 2020

Ett hej mellan barr, gran, merry & very


Hej. Vad gör ni? Vi slappar. Eller mannen gör det, välförtjänt efter låång vecka. Jag jobbar. Jo, jag vet att jag stängde locket till hemmakontorsdatorn igår, men det här är en annan sak. Nu sitter jag och jobbar vid min personliga skärm, som mest är till för bildredigering och ordknåpande och knepande. Och bloggande.

Tittar ni ögonen fyrkantiga av friidrott av alla de slag i dessa dagar, kanske? Vi kanske slänger ett öga sedan, medan vi äter, om vi hinner. Det finns ju så mycket slappande man vill hinna med, säger säkert mannen nu. Men jag kan faktiskt tänka mig att byta till TV-skärm strax, för jag är så där löjligt nöjd igen, med vad jag fixat till. Vad är det då jag gör? Fixar julkort. Och allehanda annan advents- och julinspiration. Känner nästan julstämningen komma krypande as we speak.

Bestämde mig för att börja fota vintage-julen med stort V lite tidigare i år. För att det känns bra och kul att vara ute i riktigt god tid. Och för att det inte direkt gör ont att passa på att fota i en månad när dagsljuset fortfarande ger oss ganska många gosiga ljustimmar att leka med.

Åååååååhhhhh. Åh. Vad jag önskar att jag kunde visa er något smakprov. Första julkortet var i och för sig halvklart, okej halvfärdigt då för oss språkpoliser, redan för minst en månad sedan, men nu har jag ett helt litet lager av juliga bilder helt klara. Känns bra. Och kul. Julkul.

Det var nog bara det. En instickare, som hon brukar kalla det, vintage-drottningen med stort E, Elsa B.

Sköt om er.

<3
/helena

ps Den som kikade riktigt noggrant på fredagens blingiga inlägg kanske såg att det låg en julbok framme i kontorshörnan? En julbok plus utvalt bling-bling kan bilda många snygga bildting. Lite så. Kanske får berätta och visa något litet juligt tips redan snart, ändå? Kan nog inte hålla mig. Stay tuned.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar