fredag 11 september 2020

Nu är den röda boxen...


...inlämnad. Minns ni förra fredagens inlägg, med allt bedagat, oäkta bling-bling? Nu har jag lämnat in det röda skrinet fullt av smyckegodis till Myrorna här i vår lilla stad - Borås. Tänkte att någon kanske kunde vara intresserad av att köpa lite åttiotalsdesign - och ett hyfsat välbevarat smyckeskrin med en massa små fack i, för ordningens och redans skull.

Fast jag vet förstås inte hur det kommer att säljas, de kanske delar upp allt i mindre enheter, eller till och med som enskilda smycken, med boxen helt för sig. Vad vet jag? Bara någon köper hela härligheten på sikt, då blir jag nöjd. Älskar ju när sakerna får komma till nytta igen, som ni vet.

Kanske var det ändå så att jag i sista sekund plockade ur något jag bara kände att jag måste behålla? Hm. Men å andra sidan kanske det slank med något som inte var helt oäkta trots allt? Så det jämnar nog ut sig.

Det var bara det. Och jo, den röda lådan ovan hittade jag när jag fönstershoppade på andra sidan gatan. Kommer inte ihåg vad affären heter, den säljer nog inte i första hand second hand (och då lägger jag inte butiksnamnet på minnet så noga). ;)

Men jag tyckte ändå att den här lådan var väldigt charmig, med ditmålad rödfärg och klassiska C:n och allt.

<3
/helena

ps Det här blev ju inget mustigt, härligt, fullödigt inlägg egentligen, så kanske dyker det upp ett litet till, innan fredagen är slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar