lördag 10 mars 2012

Nä, jag tror inte det...


Vi har "missat" alla de tidigare delarna. Tillhör väl den mossiga lilla promillen av invånare i Svea Rike som tycker att det finns annat att göra på lördagar än att titta på Melodifestivalen. Som att blogga! Redigera bilder, titta på en och annan film, försöka hitta en repris eller 2 på tv, jag vill verkligen se programmet om Suzanne Osten, dagens repris har tydligen redan varit, hm, tur att jag hittade K special på PLAY och Babel - hur kunde jag missa första delen av Babel!? med ny programledare och allt. Spännande tycker jag (även om smaken som vanligt är lika kluven som baken) som alltför ofta "tvingas" välja bort 2:ans utbud till förmån för mera lättsmälta program. Lättsmälta sa jag, inte sämre. Det är orken mina vänner - inte bristen på viljan, nyfikenheten och intresset.

I fjol "missade" vi alla delarna. Vi får väl se hur det blir ikväll... kanske orkar vi, trots allt, med EN Melodifestival varje (vartannat?) år?


:)
/helena



ps Och så ska jag äta lite stubbrester. Och titta på skidskytte. För tänk vad bra misstag kan bli ibland. Mannen skulle köpa en Budapeststubbe igår och det gjorde han, men när jag skärskådade den innan uppskurningen (så kan det väl ändå inte heta?) i alla fall - det var en Budapest, det var det - men med hallonfyllning! Visst är det skönt att veta att något litet enstaka misstag då & då, kan bli succé. För godare bakverk har min gom och dess invånare, smaklökarna, sällan fått avnjuta. Tack Älskling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar