söndag 9 september 2012

Cirkus


Nu sitter ni förstås där och undrar. Undrar var jag har varit. Ingenstans egentligen, det var absolut inte meningen att ta någon paus ifrån er. Ofrivillig paus skulle man kunna kalla den - pausen. Fast brukar man inte vila lite när man pausar? Det har jag inte gjort. Inte frivilligt i alla fall.


Mest har jag försökt trolla. Visserligen mer med knäna än med diverse huvudbonader. Men hur jag än har försökt så kom det ingen mer tid, extra tid, ur hatten. Ingen kanin heller för den delen.


Såå hemskt många bollar har jag kanske inte haft i luften. Men ett par stycken i alla fall. Problemet var; att några som kastades upp aldrig ville komma ner igen.


Då fick jag hoppa upp istället. På ett ben. Det gick så väl där. Några bollar såg jag dock aldrig till där uppe. De hade nog fallit ner - då.


Lite har jag, trots allt, varit ute. Supit in den klara, höga luften. Den som jag älskar.


Och försökt undvika grannbarnen. De som inte är barn längre. Inte för att jag är så himla rädd för tonåringar generellt. Men mina öron är det. Mina öron vill lyssna på andra ljud. Så då går de hellre ut - öronen alltså.


Försökt balansera diverse saker, har jag gjort. Kosten och så.


Nu ska det smaka gott med en kopp kaffe.

:)
/helena



ps Tänk att allt detta får plats på en enda disk?handduk. Anita Ericsson har designat den - handduken. Den som heter 'Sigges Cirkus'.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar