onsdag 12 september 2012

Grunda tankar


Har ni tänkt på det någongång... hur bra man tänker i närheten av vatten? Jag vet inte vad det är, men något är det. Ett flöde? En källa? Den sjunde vågen? Inte vet jag, men ibland fullkomligt översköljs man (läs jag:) av briljanta, nåja, tankar, just där, by the seaside så att säga.

Idag är ingen sådan dag. Inga diamantskurna tankar här inte.

Surfar runt lite för att kolla öppettider på lite olika Röda Korskupor, a.k.a. second hand-butiker, i närheten. Behöver komma ut och inspireras känner jag. Och på fredag kanske jag åker in en sväng till det stora torget här i vår lilla stad. Där vankas auktion. 'Min' på-landet-auktion flyttar in till stan för en dag. Mitt på blanka dan dessutom. Mycket fint verkar det som. Här finns bilder att kika på, om ni är nyfikna och skulle ha vägarna förbi vår lilla stad, på fredag alltså.

My kind of week, skulle man kunna kalla det som pågår just nu. Tänk kretsloppstänk. Byta saker med varandra. Handla second hand. Mitt på torget minsann. Miljögala ikväll, hade varit kul om man hade haft möjlighet. Ljusshow och hållbar utställning. Full miljörulle verkar det som. Viktigt det där med kretsloppet. Kretsloppis - My kind of shopping!

Det var nog bara det. Det blir inte bättre än så nu. Har inte varit i närheten av vatten på hela dagen. Borde kanske gå och ta en dusch i alla fall?

:)
/helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar