måndag 22 juni 2020

Fönster fyllda av vintage-drömmar


Ser ni oss? Mannen och jag? Däri fönstret? Den stora kvinnan och den lilla mannen på armen? Haha. Alla som känner oss vet ju att det är så. Den stora kvinna och den lilla mannen. Mm. Jojo. Nästan så jag skulle kunna ta honom så där på armen ju...


Skämt åsido och allvarligt talat, vilket ställe vi hittade! När vi körde lite vilse (se förra inlägget) hittade vi bland annat det här stället istället. Vi kunde inte låta bli att stanna. Vid vad som verkade vara en affär.


Skyltfönster, fast det inte verkade finnas någon skylt längre. Något namn på affären eller så. Men titta bara, vilka sköna ting! Färgat glas och en fisketina (eller vad de kallas). Parvaser och en utsirad metallskärm av något slag. Mumma för oss vintage-lovers!


Kanske gjorde vi oss skyldiga till något brott, när vi smög runt det gamla huset så där. Men jag tyckte det vore mer brottsligt att inte ta del av det - och att dela det med er!


Det var det. Ett varv runt en affär fylld av spännande saker med patina. Nu verkade den väldigt stängd. Men en gång i tiden så...

Och för vintage-drömmar finns det ju alltid tid.

<3
/helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar