onsdag 26 januari 2011

Detta är en trailer


Kära läsare! ni har en hel del bilder och läsning att se fram emot :). Flera inlägg är på gång. De är i olika stadier av "färdighet", skulle man kunna uttrycka det. En del finns i datorn, i stort sett klara för publicering, andra är halvfärdiga, texten kanske är klar, men det har inte funnits tid (och dagsljus!) nog för att kunna ta några vettiga fotografier. Eller tvärtom. Många inlägg har inte kommit längre än till bakhuvudet, där de ligger och lurar, försöker att mogna till sig... förhoppningsvis kommer de ut därifrån innan de hunnit börja mögla. :)

Det kan vara varierande lång väg mellan tanke och handling. Någon som känner igen sig? Ibland kan det vara svårt att avgöra om "produkten är färdig för lansering", det finns ju alltid lite extra fakta man kan luska fram. Ett kort och kärnfullt inlägg kan ibland vara mycket mer givande än det längre och mera faktaspäckade, men ibland är det tvärtom. Det är väl som med det mesta annat här i livet. Det handlar om timing. Rätt sorts text till rätt sorts bild, vid rätt tillfälle. Kanske är det bästa att inte analysera för mycket, utan gå mera på magkänslan. Våga prova sig fram, släppa kontrollen ibland. Något som "duktiga flickor" (om jag nu alls kan gå under benämningen flicka längre :), brukar ha svårt för, men övning ger väl färdighet?! Eller vad säger ni?

Nog babblat, kände jag nu i magen...


Så hörs vi snart igen.
/helena

ps Fotona, ovan, är tagna ifrån två, helt olika, kommande inlägg, som istort sett är färdiga för "launching". Så inom den närmaste tiden kommer ni få se mer av både det ena och det andra. Stay tuned!

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag har ibland inlägg som jag tänker att jag ska göra en kommande dag. Och ibland så vet jag inte alls från dag till dag. Men bloggen blir ju liksom endel av tankarna efter några år...

  SvaraRadera
 2. Hej Helena!
  Tvättbrädan ja, den står mest o samlar damm faktiskt, hihi;)

  Ser fram emot dina kommande inlägg, blev lite nyfiken när jag såg fotona,speciellt det svartvita..

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 3. Maria: Säkert är det som du säger, att det tar ett tag innan man hittar flytet, balansen, lagom nivå, eller vad man skall kalla det :). Jag är väl fortfarande lite vinglig på mina nybörjar-blogg-bambiben... :)

  Jenny: Dammsamlare har jag gott om här hemma... det har du säkert redan förstått :). Nyfikna människor, dem gillar jag!

  /helena

  SvaraRadera