onsdag 5 januari 2011

pippi på Trettondagsafton


Idag kallar plikterna... vilket innebär att det inte blir ett så långt inlägg nu... men jag tänkte lämna er i sällskap med några av mina favorit-pausfåglar. Både brickan & den lilla "rödhättan" är secondhandinköp. Vad trodde ni? :)

Om ni känner er sugna på lite mer läsning, så kanske det kan passa med lite Shakespeare? Här hittar ni en genomgång av handlingen i "Trettondagsafton". Scen för scen. Om man hade haft möjlighet, så hade det varit kul att se Stockholms Stadsteaters uppsättning, som går just nu! Recension från SvD. Är det någon av er där ute som vill/kan gå, så fanns (när jag kikade in nu i arla morgonstund i alla fall) ett fåtal biljetter kvar till Trettondagskvällens :) föreställning. Skynda! Eller ta det lugnt... pjäsen spelas ända fram till den Trettonde?! mars.

Annars går det bra att läsa en intervju med Sofia Ledarp här, hon har flera roller i pjäsen. Hon spelar både "pojke & flicka", i form av tvillingarna Viola & Sebastian. Och Viola förklädd till den unge mannen Cesario.  Låter spännande tycker jag!

Jag önskar er en bra Trettondagsafton, så hörs vi snart.
/helena

ps HÄR! hitade jag en rolig sida, om ni blir lite sugna på webshopping...

2 kommentarer:

 1. Fina fynd. Var på uppsättningen av Pippi häromdagen o det var den tyngsta kulturella insatsen som gjorts i huset på länge.

  Tack för tipset o trevlig afton på dig med.
  Kram Betty.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  God fortsättning på det nya året!

  Jättefina fynd:)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera