söndag 2 januari 2011

Reconstructing-Deconstructing


Hallå där ute! Jodå, ni har kommit rätt, evigakvinnor-bloggen rensar lite i röran, bara. Därför ser det lite annorlunda ut. Jag kände mig tvungen att "kasta ut böckerna", dels för att jag vill få in mer personlighet i form av att använda mina egna foton ÄNNU mer, men också för att det skulle se väldigt rörigt ut med bilder i bakgrunden, dessutom.

Annars har jag gillat att ha böckerna där i bakgrunden, det känns som en fin symbol, eftersom min egen bakgrund är full av läsande av olika slag. Jag har, i viss mån, gått litterära utbildningar och redan när jag gick i högstadiet jobbade jag extra ibland bokhyllor..:). Framförallt har läsning alltid varit viktigt för mig, även om det nuförtiden blir mer bloggar & inredningsmagasin än romaner.

Jag vill inte heller att någon som kikar in, lite (för) snabbt, kanske för första gången, ska få uppfattningen att ALLT härinne handlar om böcker. För så är ju inte fallet.

Mycket tankar & funderingar, rör sig just nu i min hjärna angående om jag ska utveckla eller avveckla bloggen. Det är väldigt roligt och givande, men med en kropp som inte alltid är på topp... :(, måste man prioritera hårdare än om man har fått förmånen att vara fullt frisk. Jag har inte tänkt klart. Min förhoppning är att kunna fortsätta. Vi får se.

Tills vidare satsar jag på lite utveckling, i alla fall. Layout, bilder och funktioner kommer förmodligen att förändras ytterligare, tiden som kommer. Jag lovar hålla er uppdaterade!


På tal om utrensning... jodå, mycket riktigt, precis som jag förutspådde innan jul; Årets ananas har fått lämna fruktfatet, utan att bli uppäten, även denna gången. Hm, such a waste.(ha,ha, tänkt att det fanns en länk på Wikipedia om det OCKSÅ, jag kunde inte låta bli...) Försöker tänka på den som en slags snittblomma, som har gjort sitt. Då känns det lite bättre.

Fruktfatet är italienskt och har följt med mig ända sen min första "lya". Börjar mao bli lite ålder på det också..:). Grönt har hela mitt vuxna liv varit min absoluta favoritfärg, även om jag idag är lite mindre monokrom i mina färgval än, för låt oss säga, tjugo år sedan.

Orange/gult är också nyanser som tilltalar (för evigt märkt av att vara född på 70-talet :), därför tror & hoppas jag, att det blir trivsamt med bloggens nya bakgrund. Vi provar ett tag.

Så hörs vi senare. Mer "exotiskt", i bildväg är på ingång, förhoppningsvis lite intressantare än min mögliga ananas...
/helena

1 kommentar:

  1. Gott Nytt År!
    Ser fram emot hur bloggen kommer att se ut! Det finns ju så mycket man kan göra med sin sida :)
    Du har väl inte missat min tävling?
    här i min butiksblogg: http://craftfactory.se/blogg/?p=128

    SvaraRadera