torsdag 20 januari 2011

naggande god!


De s.k oxveckorna är här OCH dessutom sägs detta vara den fattigaste veckan på året! Tidningarna är fulla av tips på hur man ska klara sig till nästa lön. Det kanske får bli en ärtsoppa idag..:) Och vill man snåla riktigt... men utan att avstå efterrätt helt, så kan man ju alltid se till att ha en riktigt liten plättlagg, när man gräddar sina pannkakor.

På min lilla lagg här ovan (ursäkta vintermurrig bildkvalité) UPPDATERING! bilden är inte såå vintermurrig längre, bara lite manipulerad :) är varje rundel mindre än 4cm! Hela järnet är 12,5cm i diameter. Gulligt, va'?

Hos mig används, den lilla laggen, som jag hittade i en s.k skrotlåda på auktion, "bara" till prydnad. Ser ni att våren skymtar fram.... i mitt kök.

Hoppas att ni får en bra torsdag, kära läsare!
så hörs vi snart!
/helena

ps nu går det att komma till ett äldre inlägg även genom att klicka på bilden högst upp i högermarginalen. Just nu leder bilden till inlägget "Fabel", gå gärna in och läs det om ni har missat det tidigare..:) Har dock inte hunnit göra likadant med resten av "höger bilderna", men det är på g! Jag lovar att hålla er uppdaterade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar