torsdag 10 oktober 2013

Bara lite sherapi


Det var igår morse när jag slog upp ögonen och strax därefter morgontidningen som jag såg det välpatenterade anti-depp-tipset.

Nä, jag är inte deprimerad, men lite shoppingterapi fungerar alldeles utmärkt mot en liten lätt släng av höstblues. - Sherapi, som mannen sa.

Lika många kassar som Blondie, hade jag förstås inte med mig hem. Jag hade dessutom samma kasse med mig hem som jag hade med mig dit...

Nänänä, ni får inget veta nu, men kanske lite senare. Det vill säga om kameran får något ljus alls att jobba med - i så fall lovar jag att avslöja vad det var som gjorde att den regniga, blåsiga höstkvällen plötsligt såg lite ljusare ut.

Ett par ledtrådar kan ni få; något i glas som jag letat efter länge och något i papper. En rund sak i glas och många, många papperssidor med vackra ord på. Så, nu säger jag inte mer. Nu.

:)
/helena

ps Ett Stort Grattis! kan nog vara på sin plats, för i år är det tydligen exakt 80 år sedan Blondie gifte sig med sin Dagobert. De är verkligen ett mycket välbevarat par som hänger med sin tid. Tänk att de har platt-TV. Det har inte vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar