måndag 12 november 2018

Blä-känslor & blandat blått


Minns ni när jag hade blå känslor? Det var i våras, i april, en dag när tiden stod still. Men min hjärna arbetade för högtryck, och just den dagen lyckades jag kanalisera känslor och tankemöda rakt in i mina bilder. Är mycket nöjd med slutresultatet!

Den översta heter Blå dunster. Den i mitten Blä-känslor. Och den nedersta Blå version två.

Vet inte säkert om jag har visat er dem förut eller inte, slutversionen alltså? Tyckte bara det kunde passa bra att visa er dem nu, nu när vi har kommit en bra bit in i den blåa månaden november. Blå, som i prostatacancer.

Boräs. Känner ni till den staden? Inte? Nej, inte jag heller. Därav blä-känslorna, för att våra små prickar över å, ä och ö är så viktiga. Borås. Det heter Borås! Vet inte hur många gånger jag försökt förklara det för människor som bor i länder helt utan prickar. Boras går ganska bra, tycker jag. Jag menar, så här i internettider är vi ju vana vid att leva i det pricklösa samhället. Pricklösa samhället...det lät något det...

Och alla kan självklart göra misstag. Även jag. Nähä?! Jo. Det kan till och med ha varit så att bilderna på Christina-ljuset och trätoffeln inte skulle ha haft någon blä-version om jag inte råkat trycka på ä istället för å. Så det så. Sä det sä.

:)
/helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar