måndag 9 november 2020

På bättringsvägen

Haha. Kan inte låta bli att fnissa lite, när jag kommer på att mitt skyltunderlag ser mer ut som ett djur än det någonsin har gjort. Ett djur med öppen mun. Ett djur som försöker säga något? Säga oss något? Ja, kanske det.

Anyway. Här sitter jag med torra ögon, efter en dag full av bildfixande och texttrixande. Några fler resultat kommer jag strax att publicera in hit. Några bilder baserade på några av mina gamla foton. Foton jag tog en sommar för några år sedan. Och nu är det dags för dem att agera underlag till något någon vill säga någon. Fler digitala kort att skicka, med andra ord. 

Jag låter mig hållas. Vad jag menar med det? Jo, egentligen skulle jag fixa med annat, skriva mer, renskriva mer och fota nytt - och inte så nytt - men det vill sig inte. JAG vill inte. Jag vill bara sitta här... Haha. Så då låter jag mig väl hållas ett tag till med det då, tänker jag. Det går väl över. Snart, snart kommer tid för annat. Nu fler bilder, tydligen.

Bilden ovan får du tolka som du vill. Och skicka till vem du vill. Det kan vara en besvärjelse, en uppmaning, en upplysning. Det kan handla om en speciell person, eller en allmän tanke. Eller så handlar det kanske om jorden och klimatet? Ett hoppfullt antagande. Jag tror vi behöver det. Eller vad tror du?

 

<3

/helena

ps Snart, snart kommer fler kort/bilder att komma in på en blogg nära dig. Det kan handla om någon timma bara, innan ni kan ta del av dem. Eller några få minuter. Vi får väl se hur snabba mina stumma fingertoppar är...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar