lördag 26 februari 2022

Två flugor, fem myggor, en björn och lite is

Här kommer ett litet bonusinlägg. Flug-litet. Mygg-litet. Jo, det är så här att jag håller på att trixa fram ett par förslag till omslag åt en av mannens hemmainspelningar. Lovade för länge sedan att fixa fram något kul, bra, käckt och lämpligt till hans musik i kvadrat, så att säga. CD-kvadrat. Har gjort två förslag hittills. Det ni ser här är inte ett av dem, det här är något helt annat, men som ändå växte fram av bara farten. Håller ju dessutom på en del med påsken, i illustrerat format, som ni vet.

Alltså. Vad är då det här? En isbjörn, tror jag. Haha. Hörde bestämt att det var isbjörnens egen dag här i dagarna. Isbjörnens utsatthet kan inte nog uppmärksammas, tänker jag. Och sedan läste jag om mygg-holkens dag. Tänkte att det också var något bra (även om en och annan biten och halvt uppäten norrlänning kanske tycker annat...) som skulle få lite av min tid och ett par millimeter plats på björnens starka axlar. En viskar visst något i polarbjörnens öra. Vad? Kan ni höra? Något om att storleken inte spelar någon roll? Så måste det va.

Två flugor i en smäll: Isbjörnen och myggorna - och deras bo.

Hoppas ni gillar.

Sköt om er.

<3

/helena

ps Med hjälp av de blågula färgerna vill jag självklart också stötta det modiga folket i Ukraina. Björnkramar till er. Håll ut. Ha lite is i magen. Var rädda om er. Vi är många som tänker på er. Det här är ingen rysk björn. Det här är en snäll nalle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar