måndag 7 februari 2022

Vi firar med tre klassiska vintage-vyer

Kära hjärtanes, som man sa. Hur bra?! Tre guld på lika många dar! Sorry, alla ni som inte gillar sport nåt, eller hejar på något annat lag, men jag kunde inte låta bli. Dagens minimala hyllningsinlägg består av tre hyfsat kända vintage-vyer, åtminstone här inne.

Vi börjar med en klassisk rosa häst och fortsätter med ett och.

Vi avslutar med de påpälsade porslinsbarnen. De gör sig väl redo för sportlov, även om det inte verkar helt lovande med pulkavädret just nu. På den allt annat än vårstädade skänken däremot, där snöar det ständigt. Lite så. Med ivrigt vårljus på. 

Om ni inte vill fira våra tre nyblivna, ädla olympiska medaljörer, vill ni väl ändå fira vårens ankomst? För-våren anyway. Som den sken idag, solen. Och nu börjar jag prata väder igen, hör jag. Oops. Gamling-ådran gör sig visst påmind igen. Sorry. Igen.

Sköt om er. Och hurra! För våra extremt duktiga och dedikerade atleter!

<3

/helena

ps Funderar seriöst på att döpa dem till Sara och Hector. Eller kanske är det inte en direkt seriös fundering, men ändå. Lite kul, va? Sara. Och Hector. De står där på den gamla skänken. Eller sitter. Och om man är riktigt bild-nördig och spanar in fotot väldigt noggrant, då ser man att siffran 1992 skymtar på nederkanten av en av samlartallrikarna på väggen. Jojo. Samma år som en viss charmig alpinåkare är född. Sara. Och Hector.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar