fredag 11 mars 2011

Nu drar vi... vidare...


 Ur hatten kommer... en kanin?Ur hatten kommer... murriga bilder?Ur hatten kommer.... brist på dagsljus?Ur hatten kommer... huvudlösa damer?!


Ur hatten kommer... en rosa elefant?


Ur hatten kommer... Vinnarna!!! Äntligen!


Dagens rubrik borde ha varit "Tillvaron trilskas!", för det är precis vad den har gjort de senaste dagarna. Det är alltså inte på pin kiv som jag har hållit er på halster in i den sista fredagstimman, angående vinnarna i tävlingen. Skynda, skynda, nu är det bråttom! Jag riktigt hör Gunde S skrika i örat. Jag lovade att vinnarna skulle presenteras senast idag, så nu försöker jag i alla fall uppfylla det löftet. En något bräcklig hälsa i kombination med en vardag som inte direkt har flutit på är vad som försenat mig idag. Nog om det, över till något betydligt roligare:
GRATTIS: Petra, Ida & Stina! (och Cecilia som vann redan här!)  Ni har vunnit varsitt Mine-glas! Det är ni verkligen värda!
Skicka mig era adressuppgifter till: gjenus@telia.com, så kommer de glassiga glasgodingarna, så snabbt postverket och jag hinner expediera. Era alldeles egna glas!

Nä, nu måste jag publicera, strax slår klockan 12! Läs gärna nästa inlägg också, där jag höjer mitt glas för er, ännu lite högre...

Vi hörs strax, efter midnatt.
/helena

ps. Kaninen och elefanten dyker säkert upp snart igen, om nu någon blev lite extra nyfiken på dem. :)

4 kommentarer:

 1. Nej men titta ad jag har missat! Så roligt! Jag mejlar dig min adress pronto :)

  SvaraRadera
 2. Ida: Vad kul det är att göra folk lite gladare... som sagt Grattis! Jag har fått ditt mejl. Ett glas, i en skön kulör, är snart på väg mot Uttran!
  :)
  /helena

  SvaraRadera
 3. Nu har jag också lyckats få iväg ett mail...! Tack igen :)
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 4. Cecilia: Jag har fått ditt mejl, så snart är en vit skönhet på väg åt ditt håll! Varsågod! :)
  /helena

  SvaraRadera