tisdag 8 mars 2011

Eviga kvinnor


Älskade syftningsfel, Ja, vad kan man annat göra än att älska dem? Såg i mitt förra, lite hastiga inlägg, att jag svamlande något om småmurriga bilder och i sina originalkartonger. Charmigt. I bästa fall.

Jodå, jag fortsatte ta lite fler foton, trotsande mörkrets begynnande inbrott. Fick nästan ett utbrott, men med lite hjälp från det artificiella ljuset, ingen blixt, så fick jag till ett par extra bilder. Skapligt i alla fall.

Till er som tänker; Å nej, ska hon skriva om de där glasen - igen? Så är svaret, tyvärr, ja, men håll ut, snart, snart blir det inlägg om annat. Vintage ur alla vinklar och vrår. Jag lovar! Ni kan redan nu trösta er med att allt på bilderna ovan, utom växten och brickan...och glasen, är seconhand. Tavlorna, hatten, krukan är köpta på auktion. Den lilla blå sybehörsdamen, ja hon gömmer nål & tråd under kjolen, är köpt i en härligt rörig kuriosaaffär.

Nu har jag bestämt att det blir hela FYRA glas som ska lottas ut! Ni kan vinna ett eller två! Alla som är med får två lotter var, som på torsdag kommer att dras ur hatten! Utom Cecilia, hon får bara en lott...men å andra sidan är det vita glaset på bilden, överst, hennes, eftersom hon var den enda som gissade rätt, redan här!, ang. vad det var på den bilden! Så ett första grattis till Dig, Cecilia, redan nu!

Petra, Lotten, Ida, Lissen, Helena och Malin! Era två lotter ligger redan i hatten i väntan på dragning! Och din enda, Cecilia!  Lycka till!

Det finns plats för fler lotter i den höga hatten! Bara att lämna en kommentar om du vill vara med. Manliga deltagare är, så klart, också välkomna även om det råkar vara den 8:e mars just idag.


Så hör vi snart igen.
:)
/helena


ps Om det var någon som blev förskräckt på grund av den s.k. skilsmässohistorien, så kan jag lugna er med att det var jag som retades lite grann. Paret i fråga blev visst gifta och är så än idag! "Skilsmässan" var mellan dem och glasen, vi var nämligen några stycken som skulle gå ihop om en bröllopspresent och köpte om varandra, så glasen blev, så att säga, över. Jag la dem i byrålådan i väntan på att de skulle passa vid något annat presenttillfälle eller att vi här hemma skulle börja använda dem. (Vi har redan en uppsättning på 6, som vi använt i många år) Inget av det har hänt, nu har de legat där i byrålådan i över fem år. I väntan. På er, visade det sig!

4 kommentarer:

  1. Jag fortsätter att hålla tummarna! Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. TJOHO! Jag älskar att vinna! Och håller mina tummar för att min sista lott ska visa sig verksam!
    Kram på dig
    /Cecilia

    SvaraRadera
  3. Här inne var det redan många tummar... här kommer en till; Tummen upp för er och era sköna bloggar OCH lycka till!
    /helena

    SvaraRadera