tisdag 10 april 2012

Det ser lite mörkt ut


Det är en typiskt obloggig dag i dag... Det tog över en timma för mig att bestämma om jag hade något att säga eller inte. Sedan när jag hade bestämt mig för att jag, trots allt, hade det? - då tog det nästan lika lång tid att bestämma vad. Helt klart en typisk dag. Snart är den slut. Skönt.

Men i hallen, på vägen mot tandborsten, väntar, i alla fall, en liten blommig loppishög på vidare åtgärder. Dessutom har jag ju Oscar, som vaktar högen så länge. I badrummet lyser stjärnan precis så lagom svagt så att jag slipper se det som finns kvar att städa. Någon snäll, en viss speciell, ni kan nog gissa vem, har bäddat rent med mina spetsigaste second hand-örngott. Så det finns hopp.


:)
/helena

2 kommentarer:

  1. loppisgrejor i hallen är väl inte fy skam!? själv har jag en vit plastpåse under bordet med loppisgrejor. det är inte heller fy skam :)

    nu väntar snart revenge, så härligt!

    kram jenny

    SvaraRadera
  2. Jenny: Hallå där! ;) Vita plastpåsar kan man ha till mycket, loppisgrejjer är definitivt ett av de bättre användningsområdena...

    Aha, Revenge ja, är den bra? Man kan inte följa allt. Alcatraz kikade jag däremot på, verkade rätt lovande, kommer definitivt att ge den ett par avsnitt till. Och Titanic ser jag framemot. Coacherna - har du sett den? Jag gav upp efter ett par avsnitt, förutsägbart & trist. Inte ens bra för att vara svenskt...

    :)
    /helena

    SvaraRadera