söndag 2 december 2018

Det blev inget med snäckor eller konservburkar...


Hade ju en del funderingar angående att hitta på något lite annorlunda i adventsljusstakeväg den här gången, men så kom den här godingen i min väg. Eller kom i min väg och kom i min väg, den låg och skräpade i en kartong i förrådet. Där har den legat i några år. Gillar den verkligen, köpte den inte alls med tanke på advent, hade den framme mest hela tiden ett tag då.

Ingen vintagestake den här gången alltså, för den här är köpt på Åhléns för inte så jättemånga år sedan. Men visst är den i gammal god stil? En riktig stilstake, så att säga. Lite allmogekänsla blev det dessutom när jag hittade de blå ljusen längst in i ljuslådan. Hade faktiskt glömt dem också. Glömd stake plus glömda ljus lika med en ljus succé!


Nu är ju det mesta annat runt omkring vintage-stämplat, så det jämnar liksom ut sig. Till exempel det här frimärket med rymdtema. Passar extra fint så här när vi är på väg mot det stora mån-jubileumsåret. 

Hoppas ni har det bra. Snart ska vi tända det första blå ljuset, medan vi fortsätter titta på hästar på mannens skärm här intill.

Hästar plus ljus plus advent plus marängsviss-fika plus den hjärtegoda staken lika med fullständig succé!

(Och ni behöver inte oroa er, ljuskopparna är gjorda av metall, så det är säkert. Så säkert det kan bli. Och i december försöker vi komma ihåg att slänga ett öga på brandvarnarna varje kväll innan vi lägger oss. Okej?)

Och jisses, vilken överraskning?! Någon kom in utklädd till romare där på slutet av kändishoppningen... Mer säger jag inte, i fall ni ska se det senare. Men gulligt och sött och lite snyftigt blev det. Häpp. Hopp. Hippo. Jippo. Typ.

<3
/helena

ps Hade alltså funderingar på att ta fram min bästa glasvas och dekorera den med snäckor och ljus, men det blev inte så. Och den där superknasig idén med konservburkar...den kan ni nog vara ganska glada att ni slapp se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar