lördag 22 december 2018

Snäcksaligt


Hej där. Jag ska inte snäcka, hehe, så mycket. För maten är strax klar. Något med skinka och senapssill, har mannen utlovat. Även om det nog inte är något så fruktbaserat som det jag läste i om Land: Apelsingriljerad julskinka med äppelsenap. Mums.

Och nu har hästarna börjat hoppa i London. Så det här får blir ett kortkort inlägg. Ville bara visa er vårt köksbord. En hel liten sandstrand på vårt köksbord. Har fotat en sak där. Inget på temat Beach 2019 eller så, lite mer raffinerat, hoppas jag.

Funderar på vart snäckorna ska ta vägen nu? Ska jag göra något ojuligt julpynt av dem? Något som varar ända till midsommar, kanske? Får fundera vidare på det. Har ju fortfarande någon dag på mig.

Annars funderar jag på årets nyårslöfte. Vilket säkert kan låta lite konstigt, eftersom jag aldrig avger några egentligen. Men det skadar inte att ha en mental bild av vissa saker. En symbolisk bild över ett symboliskt nytt avstamp (ja, jag har hästhoppningen i ögonvrån just nu ja...) kan ändå vara bra att ha.

Jag lutar mot att avlägga samma icke-löfte som jag alltid gör: Att bli bättre på att se det som faktiskt blir gjort, istället för att hänga upp mig på det som inte blir gjort. I ärlighetens namn börjar jag bli riktigt bra på det.

Hoppas ni har det bra.

<3
/helena

ps Vart tar alla planer vägen? De övermannas, brottas ner, av alla andra planer. Glöm inte det, när ni tror att ni aldrig får något vettigt gjort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar