lördag 8 juni 2019

Blubb-klubben har haft årsmöte...


Minns ni Blubb-klubben? Klubben vars devis lyder ungefär: Gör det, bara gör det, särskilt när du inte alls har tid att göra det! Klubben med två aktiva medlemmar; mannen och jag. Nåja. En medlem är kanske inte alltid så aktiv, men han hejar på bra från sidlinjen och lyfter upp och ner saker från höga hyllor i skåp och så där.


Några av mötets viktigaste frågor handlade om de där gamla brodyrbågarna igen... Kunde de komma till någon typ av vettig användning? Trots att ingen av medlemmarna är särskilt hugade, eller begåvade, på att brodera? Svaret var ja.

Men nästa fråga var av något mer delikat natur - skulle någon våga klippa sönder Sigges cirkus? I design av Anita Ericsson.

Minns ni retro-handduken jag fyndade på auktion för ganska länge sedan nu? Minns ni att jag lämnade in den på proffs-tvätt för att få hjälp med några envisa små fläckar? Kommer ni ihåg att fläckarna var kvar, men inte de starka färgerna? Eller jo, färgerna finns förstås kvar, men inte i samma skinande starka skick som innan tvätten.


Faktum är att mötet verkligen drog ut på tiden. Det blev nästan lika utdraget som antal saker som lyftes in och ur prylskåpet...

Några andra punkter som avhandlades under mötet gällde om inte antalet medlemsmöten borde reduceras en aning, till förmån för läsning av diverse inte helt ovidkommande litteratur? Frågan bordlades.

Nästa spörsmål rörde upp känslor och omdiskuterade plastpartiklar i luften: Går det verkligen att göra smycken av vilket "skräp" som helst? Frågan var för komplicerad för att få ett enkelt svar, mera grundliga efterforskningar krävdes först...


Båda brodyrbågarna granskades ingående och befanns dugliga, även om den ena saknade sin innerbåge.


Det viktigaste är att ha kul. Och att inte backa för att stanna inne bara för att det råkar vara lite fint väder eller så. Det var de två nya stadgarna i Blubb-klubben det. Och här sitter svaret på om någon vågade klippa i det fina tyget eller inte.Ta-daa!

:)
/helena

ps Inget banbrytande pyssel direkt, inte om man jämför med pysselproffsen. Men då tänker jag på den där reklamfilmen, ni vet, den som talar om att det inte är någon bra idé att jämföra sitt barn med geni-tvillingar. Lite så tänker jag om Blubb-klubben. Hellre än bra. Mycket hellre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar