tisdag 8 juni 2021

Här hemma - vilande ting, aktiva saker

Hej på er. Här pågår livet, som man säger. Sitter just nu med en liten mininovell i tankarna, kanske kommer den in hit. Har precis fixat till en bild som jag tyckte var, är, blev väldigt passande. Får se vad den ska handla om, har bara titeln helt klar för mig än så länge - och illustrationen då. Spännande, särskilt för mig då kanske.

Och här pågår förberedelser inför bildtagning/fotande. Kanske blir det en Fem särskilt fina, kanske något helt annat.

Inget nytt i köket? Nej, samma drillande gröna vintage-fågel som vanligt. Fast å andra sidan är den ju lika fin som vanligt.

Jo, just det - Gröna Anna har hittat tillbaka till kökshyllan igen, eller Grön Anna som servisen hon ingår i heter. Inget värmeljus i ljuskoppen, har hon. Det känns lite off season för det. Här kommer hon med sommargrönska till oss istället, den här gången i form av kritor. Gröna kritor, naturligtvis.

Sköt om er.

<3

/helena

ps Tänk, att det allra finaste kan vara ett grytunderlägg som någon, förmodligen med möda och besvär, har figursågat till i slöjden eller så. En så fin trätingest alltså. En evig fyrklöver, som verkligen pryder sin plats. Tur för mig att den låg och skräpade i en blandad loppislåda en gång i tiden. Nu skräpar den inte längre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar