tisdag 15 juni 2021

Målar av mina vintage-saker...

Så är det, mina vänner, jag har gett mig på den grannlaga uppgiften att försöka avbilda, nåja, några av mina kära redan-använda-saker. Frågan är bara hur likt det egentligen blir? Hm. Ser ni vad det ska föreställa? Inte?

Jodå. Det är den här dalahästen, som det ska föreställa. Haha. Vet inte om det gör det. Den här lite ljusare hästen, ni vet. Den som nog inte är speciellt gammal. Lite oäkta känsla över det hela. Den andas nästan ordet plagiat. Trä, är den inte gjord av, heller. Mer vintage-stil än riktig vintage då förstås. Men jag gillar den ändå.

Tyckte det kunde vara en lite kul idé att försöka efterbilda, efterlikna, några av mina älskade ting med extra sommar-sting, om ni förstår hur jag tänker. Sommargrejer med något tillägg som gör det hela ändå somrigare, på något sätt. Som en dalahäst med midsommarkrans i håret, eller manen då. Blev väl sådär. Halvbra, som vi säger. Tycker inte riktigt att det liknar en häst. Särskilt inte i ansiktet. Tycker mer att det ser ut som en...

...gris. En glad gris. Så där och då ballade hela målarprojektet ur en aning. Men men. Finishen fick i alla fall lite mer färg. Grönt. En knorr!

Det var bara det.

Sköt om er.

<3

/helena

ps Vet inte om jag kommer våga visa er fler avbildningsförsök, av några fler av vintage-tingen i min omedelbara närhet. Kanske. Kanske inte. Fortsättning följer. Eller inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar