söndag 20 februari 2011

Solstrålar


Slängde ett getöga... på den s.k Gaygalan igår. HBTQ, ni vet. Sarah Dawn Finer sjöng den vackra kärleksvisan, den som tillägnades Victoria & Daniel i somras. Tänkte lite på hur viktigt det är med bra förebilder. Framförallt för unga människor. Varken jag eller mannen hade hört talas om Joel Burns tidigare! Hade ni?så hörs vi snart igen.
/helena
:)


ps. Jag lovebombar mina läsare! Vill du vinna ett/två Kosta Boda Mine-glas, Design; Ulrica Hydman Vallien? Scrolla då ner till gårdagens inlägg, eller klicka in dig på; mitt&ditt UTLOTTNING!, i högermarginalen och lämna en kommentar! Gå sedan vidare in på Fabriken, om du vill se fler söndagar i bilder.

9 kommentarer:

 1. Hej, hej! Tack för kommentar! ;) Varför f.d. världsmästare på att matcha färger? :) Har du tröttnat? ;)
  Kram
  Lana
  P.S. Vilken fin färg på blomman! :)

  SvaraRadera
 2. Lana: Nej, inte tröttnat (till mannens stora besvikelse:), jag tänkte snarare att det verkade som att du hade tagit över titeln... som färgmatchningschampion!
  /helena

  SvaraRadera
 3. Tack du för goa kommentarer.
  Attans att jag missade Gaygalan. Såg bara en snutt när ABBA-Björn skulle överlämna pris. VIlken outfit va?

  SvaraRadera
 4. Tack för kommentar på min blogg. Fina bilder du har tagit av ditt hem. Gillar särskilt hur solljuset lyser på blomman. Såg inte galan. Kollade in annat på tv...Men det kanske var bra?

  SvaraRadera
 5. A piece..(Liselotte, är det väl, eller är jag helt ute och seglar nu... på tal om båtar:).
  I alla fall: Så coolt och modigt av Björn tycker jag! Jag tror att galan, i alla fall väl valda delar, fortfarande ligger uppe på TV4 Play, jag länkar dit i mitt inlägg, bara att klicka på Sarah Dawn :). Så hörs vi snart, för nu har jag, som sagt, fångat in dig i min favorit-mapp!!


  Hemmakatten: Tack! Galan var bra, jag gillar människor som kan klä sig i fjädrar och paljetter, som den naturligaste sak i världen. Enda nackdelen är väl att de får en att framstå som ändå tråkigare än man (läs jag) är. Här i mina gamla jeans. :)

  Titta/lyssna gärna på Joel Burns gripande tal, länk i mitt inlägg. Tydligen har klippet 2,5 visningar på Youtube, men jag hade missat det helt.

  /helena

  SvaraRadera
 6. Underbara blommor! Jag missade gaygalan helt och hållet, Har tillbringat helgen med att stöka till, möblera om och slutligen att försöka få ordning igen :)

  SvaraRadera
 7. Ida: Tack, för någon som inte har helt gröna fingrar känns det skönt att få NÅGOT att blomma om, dessutom två gånger!
  Det där med att stöka till är jag bra på... att städa i ordning igen... not so much. :)

  /helena

  SvaraRadera
 8. UPPDATERING! Hemmakatten! 2,5 MILJONER visningar ska det så klart vara! 2,5 *ler*

  SvaraRadera