lördag 26 februari 2011

Uppdatering utlottning!!


Så går det när man ska försöka vara lite spontan och "crazy". Min första utlottning blev mer av en utmaning än vad jag hade tänkt mig. Tidigare idag fick jag reda på att länken/bilden längst upp i högermarginalen, som jag har refererat till ett flertal gånger i samband med att jag har påmint om de åtråvärda, glassiga glasen :), länken där har tydligen inte fungerat!!?? Jag kan meddela att alla ja, ALLA de andra bilderna/länkarna här till höger har fungerat, men inte utlottningslänken alltså.

Ja, ja, det har väl gått lite troll i det hela, men nu tar vi nya tag. NU ska länken i alla fall fungera, så nu är det bara att klicka på bilden (jag känner mig som en papegoja:) längst upp till höger och gå in och lämna en kommentar, så har du chansen att vinna ett/två Kosta/Boda Mine-glas i design av Ulrica Hydman Vallien. Vill du lämna en kommentar till detta inlägget istället så går det lika bra. Jag lovar att samla ihop tävlanden ifrån de olika inläggen om det blir aktuellt.

På grund av detta strul så förlänger jag utlottningstiden lite grann. Sista dag för att anmäla sitt intresse: Onsdag den 9:e mars och vinnarna dras torsdagen den 10:e!

Uppdatering: Vinnarna presenteras 11/3.

Snälla säg till om något fortsätter att strula med länkningen. Tack!

Det var bara det*ler*
så hörs vi snart.
/helena


ps Snart är det söndag, då ska jag nog berätta om mitt fynd från i fredags... eller ...vi får se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar