onsdag 9 januari 2019

Brosch it up!


Lövet och Snöflingan. Eller lövets framfart vs snöflingans fall, kanske. Även om träbladet nästan ser ut som en liten grantopp vänd på det här hållet.

Två av decembertidens mest tidlösa leftovers. Två dekorativa träsaker. Två saker man inte bara kan plocka undan, eller i värsta fall slänga. Ånej, de här är alltför fina för att inte få finna sig nya användningsvägar. 

Återvinningsbroschen är här för att stanna!

Bara på med lämplig stor säkerhetsnål, och kläm sedan åt på lämpligt sätt som säkerhetsåtgärd, om du ska kunna rocka loss!

Snöflingan är faktiskt toppen på en sinnrik blompinne (tillhörande amaryllisen som tyvärr visade sig möglig, om ni minns att jag nämnde det). Jag bände helt sonika av den från den jordiga pinndelen och simsalabim - vinterns vackraste brosch.

<3
/helena

ps Bästa sättet att förlänga säsongen. Åtminstone bästa sättet att förlänga livslängden hos ett par små träting. Och bästa sättet att förlänga ett halsband? Att sätta ihop två. Gärna två olika. Gärna två oäkta. Ena dagen det vita neråt, andra dagen det bruna. Ena dagen snöbollar, andra dagen amber. Amber, som i bärnstensfärgat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar