måndag 15 februari 2021

Grattis - vi fyller ju 400 år!!!!

Det finns så många platser jag fortfarande inte besökt ordentligt, i vår lilla, storartade stad - Borås. Men nu tycker jag det är hög tid att fira årets högtid - vår födelsedag! Därför tänkte jag återpublicera några av mina käraste foton och minnen från staden i mitt hjärta. 

Fyrahundra foton? Haha, nej, så många blir det inte. Fast jag har säkert tagit så många. Minst. I alla fall om man räknar lite löst på de som inte blev så bra eller bara togs i förbifarten och så där. Men här följer tjugo foton till alla börja med. Tjugo jag gillar, som jag hoppas att ni ska gilla! 

Och vi kör väl vidare på devisen att bilderna ska få tala för sig själva, nästan. Jag tänkte återigen köra ett enda ord tillsammans med varje bild, tänker att det blir en bra kompromiss. Fotot ovan då? Jo, det får vintage-ordet riktnummer som sällskap, tror - vet - att det passar bra. Då kör vi de övriga nitton:

Riktmärke.

Landkrabba.

Sjödjur.

Sol.

Hjärta.

Ljus.


 Mörker.


 Ögonblick.


 Hus.

Gul.


 Gräsmatta.


 Grön.

Bokmal.

Tåspets.

Foträt.

Kultur.


 Sport.


 Närhet.

Färgstark.

Borås i ett nötskal? Nja. Nä. Staden är nog mycket mer svårfångad och mångfacetterad än så. Men i mitt lilla nötskal, kanske? I mitt fokus. Fast jag har nog många fler små nötskal att bjuda på vad det lider. Vi får väl se. Ni får väl se. 

Om tid och lust kommer, kommer fler bilder på Borås-tema. Grattis, till oss alla, hur många är vi nu? Fler än 100 000, men färre än 120 000, va? Ni hör vilken bra koll jag har på min stad... ;) 

Men en sak vet jag i alla fall med säkerhet: Finns det stjärterum så finns det hjärterum! Och tvärtom!

Sköt om er.

<3

/helena

ps Det var det. Lite throw back på en måndag igen. Vi får kanske börja kalla det för MM istället? Memory-Monday. Eller Memory-card-Monday? Måste bekänna att ett av fotona inte föreställer min fina stad, utan något större - Göteborg. Var bara tvungen att klämma in en karusell, för att Liseberg kämpar på i dessa hålla-avstånd-tider. Håll ut, kära stora goa nöjespark och grannstad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar