torsdag 23 december 2010

Pip


Jag ville bara kika in och lämna ett litet ljud ifrån mig! Nä, inte ett sånt ljud :). Kan dagen före självaste dopparedagen kanske kvala in på fem-i-topp över de stressigaste dagarna på året? Tätt följt av dan före dan före dan före dan före dan... osv.  Jag gissar att en och annan kommer hålla på med de sista förberedelserna in på småtimmarna. Burning the midnigt oil. Den sista klappen skall slås in & skinkan måste bli griljerad och fin.

Visst kan man spara svålen från skinkan och hänga ut som mat till småfåglarna? Birdie nam nam, liksom. Eller de kanske föredrar lite hederliga gamla!? frön, solros å sånt. Eller en kärve, det är ju så fint att sätta upp i trädgården, särskilt nu till jul. Med all kyla och lager av snö, måste det väl va' en extra jobbig vinter för de små vingbeprydda liven. Kärvt var ordet.

Ett och annat inlägg har jag tänkt att försöka göra, här på bloggen, även under julhelgen. Orken & tiden bestämmer som vanligt, men JAG ska försöka få ett ord med i laget också..:)

Jag önskar Er en bra start på julhelgen, men som sagt, om ni vill ha en paus från julmust & julpust... så kika gärna in någon gång under helgdagarna, för lite blogg-läsning!
/helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar