söndag 1 maj 2011

view from a bed


Full av planer för dagens inlägg, nästan lite så att de olika uppslagen trängdes därinne, innanför skallbenet. Men vad hjälper det när kroppen säger sitt och inte vill vara med på några noter alls?

En liten fin förstamajvinkel hade jag så klart tänkt, i första hand, lite andra tankar fick, bokstavligen läggas på is. När det är dags att vila så är det. Spelar ingen roll att solen skiner och att det är Valborgsmässoafton utanför fönstret.

Bara en liten bit bort ligger den ljuvligaste blomsterpark. Där brukar hundar rastas i mängd och parti, i den stooora lekparken hörs ofta barnens glada tjoanden lång väg och när tiderna är rätta så blommar både azaleor och pioner. Där skulle vi ha firat Valborg. Lyssnat på Vintern rasat från välrepeterade körröster, njutit av brasans knastrande (det var kanske för blåsigt & torrt för det?), fikat i det närliggande fiket, hört talet till Våren. Men kroppen ville annat.

Bara att gilla läget, som det heter. Horisontalläget. Därför får ni hålla tillgodo med min påtvingade Valborgsutsikt.

På onsdag börjar den haussade komedin "Bored to death", undrar hur jag kom att tänka på den ? Hm.
Här hittar ni den skruvade (enl ryktet) tv-seriens hemsida-klick, ännu en HBO-serie. Ska bli spännande att spana in. Om ni tycker att det verkar ooolidligt spännande och känner att ni inte kan vänta ända tills på onsdag så visar SvtPlay ett smakprov redan nu-klick.


Så får vi se när jag orkar göra något mer intressant och läsvärt igen.
:)
/helena


psFABRIKEN! hittar ni säkert en hel del intressanta bilder och text till dem, redan idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar