torsdag 7 februari 2013

Små små ord


Det var inte meningen. Förlåt.


Ja, jag har väl sagt att jag inte vågar lova något. Egentligen. Men jag har ju i alla fall lovat att säga till innan jag försvinner härifrån någon längre tid.


Fast det är klart, tre dagar kanske inte räknas som någon längre tid? Även om tre dagars bortavaro, i det här fallet, var tre dagar mer än jag hade tänkt att vara borta.


Det är sånt som händer. Lite svinn får man räkna med. Vad är väl en bal på slottet ett blogginlägg på en liten skitblogg? :) Och alla andra jobbiga prata-bort-klyschor. För att inte tala om alla skylla-ifrån-sig-formuleringar. Till syvende och sist så har jag trots allt inte varit speciellt långt borta. Mest har jag hållit ett par hushållsapparater sällskap.


:)
/helena



ps Kors! Där är visst ett stygn! Korsstygn. Hm. Glad blev jag när jag fann dessa enkla - i ordets allra bästa bemärkelse! - bonader. På loppis, så klart. Så fina. Fem kronor styck. Den ena ska nog få hänga i fönstret, den har ingen fodrad baksida, så den är lite skönt see through-ig så där. Och den andra - de orden vill jag bära runt, runt i hela hemmet. Och bloggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar