fredag 14 februari 2020

Hur romantiskt kan det bli med ris då?


Ett snabbt hej här, från mannen och mig. Ni har säkert ändå inte tid med (anti-)sociala medier och annat sådant världsligt. Förhoppningsvis har ni någon att krama och äta något gott tillsammans med. Här hemma vankas det visst ris och gröna saker och någon liten köttbit till. Sedan en tågtur tillsammans med På Spåret-gänget. Vi har åkt tyst kupé i varje avsnitt hittills, får väl se om vi fortsätter på det inslagna spåret även ikväll.


Borde kanske satt upp de här söta Disney-hundarna i stora blå ramen nu, men Britney och co som sitter däri är ju himla pastelliga och våriga och fina, så det får bli en annan gång.

Lady och Lufsen här hemma, vi ska nog inte ens försöka att vara så där romantiska när vi äter, jag menar hur blir det med ris istället för spagetti? Hm. Det blir kanske i och för sig jätteromantiskt med huvudena tätt, tätt ihop. Riskornen är ju så korta, menar jag. Vi får väl helt enkelt ta och prova...

Mannen och jag önskar er en hjärtligt avkopplande och bra och skön helg!

ps "NU PÅ VIDEO", så står det på filmaffischen med de två kärleksfulla hundfavoriterna. Nostalgivarning med stor N på den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar