fredag 15 oktober 2021

Jag har ju sagt att allt går att rama in...

Inte i den gamla hattasken.

Inte i den gistna kistan.

Aha, här i den lilla blommiga retro-väskan var de ju. Ramarna. Letar efter en speciell ram för att äntligen rama in en sak, eller två.

Den här gröna passar inte alls, den är för grön och inte i rätt format. Men medge att det här måste vara det gulligaste av mina egna foton som jag någonsin har ramat in? Det söta lilla fölet, som bara blev mindre och mindre allteftersom det galopperade iväg, bort genom gräset för att söka skydd hos sin mamma. Gulligaste.

Allt går verkligen att rama in, tydligen. Det här är en godispåse som jag tyckte hade så snyggt mönster. Ett typisk lördagsgodismotiv. Eller något för kommande Halloween-tider, kanske.

Godispåsar, som sagt, och biljetter och broschyrer och snygga julkort såklart och annat som passar att spara i litet format. Jag letar alltid efter fina små ramar på second hand-marknaden.

Men den här gången hittar jag inte rätt storlek, hur jag än letar. Servett-storlek, är vad jag är ute efter. Tänkte till slut att de här kära tomaterna skulle få komma upp på köksväggen en gång för alla, men tji fick jag.

Köper sällen - läs aldrig - pappersservetter numera, för miljöns skull. Det skulle vara om jag hittar någon oöppnad förpackning på loppis eller så då. Eller möjligtvis om de ska vara till något alldeles speciellt tillfälle och det siktas en blomma, en färg eller något annat helt oemotståndligt motiv. 

Servett-växtligheten signerad Lisbet Jobs har jag också bevarat det sista kaffeservett-konstverket av. Får se om det blir av att rama in den också nu då, fast det är svårt att hitta fyrkantiga små ramar. Bäst att leta vidare.

Sköt om er.

<3

/helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar