söndag 3 oktober 2021

Naturlig tapet - den jag vill ha på riktigt

Hej i lingonskogen. Eller blåbärsskogen då. Eller vilken skog som helst. Ville bara visa er den här bilden. Ett foto som jag blev så nöjd med, som jag och datorn fixade till lite sen. Den här bilden skulle jag verkligen kunna tänka mig att ha som tapet. Även om det inte är en bra idé att ta varandra så för givet att det känns som den andra har blivit en del av tapeten...

Hehe. Tänker knappast ge några långa och intrikata kärleksråd till er här och nu, även om jag skulle kunna. Såg Skavlan och den danska kvinna som skrivit en bok om kärlek, tycker det är tråkigt när kärlek reduceras till siffror och magnetskanningar och annat som är mätbart. Även om jag i allra högsta grad tror på forskning och vetenskap, så tror jag ännu mer på kärlek.

Bästa vänner. Det är mitt bästa råd. Bli bästa vänner. Var bästa vänner. Förbli bästa vänner. Ha alltid ett levande samtal igång. Diskutera världen, i smått och stort. Dela många intressen. Gör mycket tillsammans. Lek. Lek lite också, ta inte allt på allvar. Men glöm inte att kärlek är en allvarlig lek. Slarva inte bort er tid. Det är bara tiden som kan kompensera för att vi är mänskliga. Mänskliga att inte orka vara våra bästa jag varje dag. 

Även om jag nog måste skryta lite med mig och mannen här, vi är faktiskt jäkligt bra nästan varje dag. Nästan varje dag gör vi vårt bästa för varandra. Bryr oss och skämmer bort varandra med ord och handlingar. Inte alltid stora ord. Inte alltid stora handlingar. Men sammanlagt blir de en oändlig flod av forsande kärlekslek.

Sköt om er. Och kärleken. Till naturen. Till medmänniskorna jorden runt. Och varandra.

<3

/helena

ps Hur började det här med tapetsnacket egentligen? Jo, med lite skoj i skogen. Länka er dit, om ni vill och så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar