torsdag 14 oktober 2021

Regnbågen är min vy

Önskar så att jag hade lite mer tid till att umgås med er, känner mig som en riktigt dålig bloggare just nu, men vi får väl se vad som händer, om tiden vänder och vrider tillräckligt på sig för att jag ska hinna lite mer. Just nu håller jag mest på att dokumentera några av mina senaste alster och idéer i bildväg. Ni får hänga med på det, helt enkelt.

Igår strålade solen lockande utanför min arbetsplats - det vill säga skrivbordet.

Idag har regnet och busvädret tvingat mig att tända flitens lampa. Inte mig emot. Busväder gör mig på extra bra och busigt humör.

Hej, jag heter Spiken. Och där uppe ser ni mitt huvud - huvudet på Spiken. Och jag har jeans på idag. Haha. Sorry, vilka knasigheter jag utsätter er för, men det här är en figur jag skapat och som jag slipar lite på. Kanske dyker den upp i något jag skriver på, kanske inte. Experimentlustan är viktig när man skapar. En del saker blir bra, en del saker blir okej, en del blir inget alls.

Målade mig en bonad. Ibland misströstar man ju, tänker att man är planetens minst begåvade person och så. Sedan går det över - och man inser att man är planetens mest begåvade person - såklart. ;).

Det var det. Lite lattjo. Lite skoj. Lite sudd lite ploj. Kanske ska sätta upp den där pappersbonaden ändå? Hm. Fast jag får nog inte för mannen. Han tyckte det var tragiskt att en så talangfull människa som jag ens kunde komma på en sådan tanke. Gullig. Det är vad han är. Och ni också, som läser det här.

Sköt om er.

<3

/helena

ps Det är ju inte det att jag saknar idéer till inlägg, inte alls. Idéerna står ofta på kö i huvudet. Men jag har så mycket annat också, som skrivandet. Minns ni att jag skulle skriva något med Hollywood-känsla? Och att jag skulle baka in mitt livs första välskrivna sexscen där? Något smakfullt som inte bara blir overkligt och töntigt, tänkte jag. Och så har jag nog bestämt mig för vilket/vilken neurologiskt tillstånd/diagnos som en av personerna i berättelsen ska ha (ni kanske minns att jag var inne och gjorde research hos Hjärnfonden? Förmodligen minns ni det inte, för det var ganska längesedan nu). Vi får väl se vad jag ska prioritera framåt. Förhoppningsvis börjar tid växa på träd en vacker dag, gärna i takt med att höstens löv färgas och faller ner. När löven är borta får ju annat plats på grenarna, menar jag. Ett idéträd, ett sådant vill jag ha. Ska nog plantera ett redan idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar