måndag 1 juli 2013

Big Brothers


En av de absolut bästa sakerna med vårt sovrum är att Bill Murray finns där. Och övervakar allt vi gör. Every move we make. En av de bästa sakerna med USA är att Bill Murray föddes där. I Illinois. Men saken är den att jag inte är helt säker på att det verkligen var Bill som sa så där. Även om jag sett orden på flera håll nu. Bl.a här hos Fredrik Virtanen. Men jag är inte säker. Och googlar man på Bill Murray så kommer det upp ett twitter-konto på Bill Murray som inte tillhör Bill Murray. Så vem vet hur det ligger till med det där uttalandet, egentligen? Förmodligen - Bill Murray.

" It's almost crazy to think that before twitter,
all of this nonsense stayed in people's heads. "
 

:)
/helena


ps Jo, jag vet att det är ett par dagar kvar tills de firar sin stora dag FYRA därborta, men jag blev så ivrig när jag hittade slipsen, som var prissänkt till FEM kronor, på Myrorna för ett par dagar sedan. Så läcker så det räcker! Men jag tror inte att mannen vill ha den - med dagens ögon något överdimensionerade slipsen - på sig, så den ska nog få agera slipsklämmehållare istället. Vore jag ung lite yngre så skulle jag använt den själv, som hårband. Det är så fint att se unga tjejer som återanvänder gamla slipsar som hårprydnader. Gillar verkligen den idén. Jag menar, finns det några färg- och formgladare små tygbitar är slipsar?

pps Och jag ser verkligen fram emot att se dokumentären om Bill Cunningham. New York och mode - en oslagbar kombination. Allra särskilt genom ögonen på en 84-årig fotograf. Även om någon klok person visst sa; att ålder bara är en siffra på ett papper. Kanske var det Bill Murray.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar