söndag 29 januari 2017

Katten vad vackert!


Skogen var hänförande.


Hur jag nu vet det...för vi var egentligen inte där.


Vi var ute på en vintage-tur och provade vintage-lyckan.


Mannen hittade en verklig kvalitetsskjorta, för inga pengar alls. Och ett par påskgula långkalsonger, hela och rena och kvar i sin originalförpackning. Jag hittade en "ny" kofta. Och de här gullisarna.


Vi åkte genom ett magiskt landskap. Det allra vackraste kom inte med på bild - trädkronorna. De var helt täckta av rimfrost. Talltopparna såg ut som tjocka, vita kalufser. Och björkarna som lockiga, gråa hårmanar.

En och annan kattsvans var kanske lite böjd, någon till och med av. Men. När ens svans är gjord av papper får man räkna med sådana små avbräck. Avbrott. Ett fint avbrott i vintern är de - papperskatterna som sniffar på vårens blåaste violer!

:)
/helena

ps När jag tänker efter så blev det mycket papper i vintage-varukorgen: Servetter, katter och det stora FYNDET. Tio, relativt nya, nummer av Antik & Auktion. Det senaste numret från hösten 2016 till och med. Vet ni vad jag betalade för tio nummer, i princip i nyskick? Trettio kronor. Jo, det är sant. Inte ens hälften av vad EN ny tidning kostar. Fast. Sedan. När jag stod framför tidningshyllan på ICA, blev jag jättesugen på att köpa det allra senaste numret också. Framsidan är ju så himla färgglad och lockande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar