söndag 7 mars 2021

Här hemma - vårkänslor

Halloj! Hur är läget? Här utanför skiner den ivriga vårsolen som nyss har smält det papperstunna lagret snö som föll. 

Här inne blåser förändringens vindar. Eller nej, snarare en lätt bris. För jag bestämde mig för att inte byta tavlan ovanför köksbordet. Inte just nu i alla fall. Tycker Thea Tanners öppna grindar är alldeles för fina för att stängas redan. 

Får får får? Nej, lamm. Haha, sorry, kunde inte låta bli. Det var mannen som påminde mig om den fåniga, men söta ramsan. Det var när han såg att det hade kommit fram ett par ulliga saker på köksbordet. Ett par saker som påminner om att påsken är i antågande.

Ett par snygga äggskedar i valfri vintage-skål. Det behöver inte vara svårare än så - att påskpynta lite.

Vårpynt. Ett par får, några ägg. Tror bestämt att haren på tallriken där uppe tycker om att få lite sällskap.

Frida! Khaddi! Lina! Tre av alla fantastiska idrottskvinnor som presterat max den här helgen, mer än max! Heja er! (Och fy fan vad ni är bra - skulle jag sagt om det inte var så att jag försöker dra ner på det där med svärandet...).

Jodå. Vi har tjuvkikat lite på alla idrott som svischar förbi i rutan just nu. Fast bara tjuvkikat, mest har vi gjort annat. Som tittat på bra film, till exempel. Berättar säkert mer om det senare.

Sköt om er.

<3

/helena

ps Efter ganska många koppar kaffe, och relativt många muggar te, kom den vackra pinuppan upp på väggen. I fyra gånger fyra A4-format. Blev ganska bra, va?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar