söndag 4 november 2012

Kärleken är Boss!


Na, na, naa, la, la, tra-ll-aa-laa. Na, na, naa... Ungefär så går jag runt. Mest hela tiden.


Och det är inte för att jag är så himla pigg och glad idag. Verkligen inte. Glad är jag väl i och för sig.


Och det är inte för att mannens loppisfyndade (eller loppis å loppis - en second hand-välgörenhetsaffär var det, i det här fallet) skjorta var så billig. Eller prisvärd som det brukar heta. Även om det också är kul.


Och det är inte för att vi håller på att titta på, lyssna på - 'Så mycket bättre'. Även om Miss Li verkligen verkar kunna göra alla låtar bättre. Eller åtminstone bra. Väldigt bra.


Det är på grund av det där namnet; Boss, som jag inte kan låta bli att nynna. Och tralla.

"Kärleken är boss, över oss, inte vi över den"
 
Så är det nog. Han har nog rätt där Robban. Med efternamnet Broberg. Kärleken ÄR boss. Inte nödvändigtvis med förnamnet Hugo dock... Vill ni lyssna på den, hela låten, så klicka in er här! Först pratar han lite om sin rationella och praktiska mamma - en modell som inte görs längre. Sedan kommer låten.


:)
/helena


ps Jisses, vad jag inte gillar webbsidor som bara "kanar och far" över skärmen. - Stå still! vill jag ropa till alla väskor, skor och solglasögon som åker radiobil över rutan. Jag var inne en sväng på Hugo Boss' sida, för att jag var lite nyfiken på vad en sådan skjorta kostar idag. Sedan så kan jag ju inte låta bli att undra om mannens "nya" skjorta verkligen är en äkta Boss? Av kvalitén att döma verkar det onekligen vara så. Den glänser och skimrar i blåaste/gråaste/lila/vinrött. Men 50 kronor? Är det verkligen möjligt? Även om den inte är av senaste snitt. Ärmarna är luftigt 80-90-tals vida.

Men far kan ju kanske behöva lite luft under vingarna? Jag menar; det är ju bara en vecka kvar till hans dag, så nu får ni skynda, skynda ut och second handfynda - "nya" skjortor. För även om kärleken är boss (och otvivelaktigt äkta!) så kan det ju vara jobbigt, särskilt den här tiden på året, att gå med rumpan helt bar - eller ryggen då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar