torsdag 24 januari 2013

Bara ett litet pip


Sitter här på två stolar. Eller kanske lite mer mellan stolarna. Redigerar ett gäng nytagna bilder samtidigt som jag inser att det börjar bli för sent att ta en solskenspromenad till biblioteket. Detta mörker, som letar sig in i kameralinsen och ända in i tidsoptimistens allra godaste schemaintentioner. Fast man skall väl inte klaga, som folk brukar säga. För nu är det ju faktiskt på väg tillbaka - ljuset.

Och jag som egentligen inte bryr mig så mycket, för jag tycker ju faktiskt om vintern. Men ändå verkar det som att fåglar letar sig in precis överallt just nu. Till och med bland den ljussvultna fikusens gulglåmiga blad.

AARRRRGGGHH!!!, skrek jag nyss! När jag lyckades radera exakt 207 bilder ifrån kameraminnet av misstag. Varför är det så lätt att göra misstag? frågar sig alltid den klantige. Borde inte vårat samhälle skydda oss mot misstag? Och klantighet? Asch, jag lyckas rycka lite på axlarna ändå, mitt i eländet, för de flesta av fotona finns i alla fall i tryggt förvar här i ettornas och nollornas värld. Får inte glömma att spara bara.

Puh. Nu. Måste kliva ut i kylan och mörkret, ut mot bibliotekets upplysta ljusterapihyllor. Ska bland annat låna lite fler välbläddrade inredningstidningar, tänkte jag.


Sköt om er. Glöm inte att vattna blommorna & spara allt. ALLT!
:)
/helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar