onsdag 2 januari 2013

Där går tomatgränsen


Nej, ni behöver inte oroa er, ni har inte tryckt på fel knapp och kommit in på fel blogg. Det blir inga recepttips idag - heller. Om jag skulle tipsa om något i matväg, eller egentligen i mansväg, så vore det att skaffa en man som ser till att du äter något, också de dagarna då det känns som att man inte riktigt hinner bry sig så mycket om något så trivialt som födointag.

Om han dessutom lagar till det fast han egentligen inte heller orkar, gör sig det extra besväret att riva råkosten för hand, och om han sedan tillsätter sin alldeles speciella krydda uppe på toppen - omsorgen om dig! är du bara att gratulera.

- Vet du vad jag kallar det för? frågade han.
- Nä, heter det något? undrade jag förvånat.
- Two countries, sa han.


:)
/helena

2 kommentarer:

  1. Hej Helena!
    God Fortsättning,hoppas du haft det bra under jul- och nyårshelgen.

    Vilken snäll man du har som fixar till en sån härlig tallrik med tomatgräns o allt;)
    Själv ställde jag mig faktiskt vid spisen idag och lagade middag till min sambo som varit duktig o bytt parkeringsvärmare på bilen..sånt som jag inte förstår mig på, jag bara tankar o kör,hehe!

    Ha det gott!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  2. Jenny: Hej Jenny - vad kul att höra från dig! Jo, han är allt en riktigt snäll man han, mannen jag lyckades fånga och hålla kvar... ;)

    Och det är väl så där det ska vara - någon gör något och någonannan gör något annat. Partners i bytesaffärer typ. Eller sambos då.

    Kram tébaks!
    :)
    /helena

    SvaraRadera