fredag 5 oktober 2012

Svaret är fritt (och friskt)


Minns ni, att jag nämnde häromdagen, att jag hade hittade en hel utställning i kamerans minnesbank? En utställning som jag nästan hade glömt bort. Ni kommer säkert att få ta mera del av den så småningom, men det kanske dröjer ett tag till. Idag tänkte jag att vi kunde börja med en mjukstart. Det känns som att just idag, är en dag som gjord för lättsamma saker (men på blodigaste allvar förstås...), så då kör vi Museum light, eller så. I frågesportform. Huh? Lugn, jag undrar bara: Vad är frågan? Om svaret är:

 
Alla svaren är så bra. Även om jag gillar...
 
 
...den här lite extra.
 
 
Ibland behöver svaret inte vara mer komplicerat än så här. Eller vad säger jag? Kan det finnas något, överhuvudtaget, i hela världen, som är mer komplicerat än det här?  
 
   
Och kan det finnas några klokare svar än de här? Någonstans på hela jorden? Det är bara att konstatera, om än lite motvilligt, att man nog aldrig mer kommer att bli lika klok som... ...ett barn. Heja!



Oavsett vilket svar som är just ditt, så önskar jag dig en mjuk start på helgen. Glöm inte att äta mycket! Och att såva.
:)
/helena



 ps Alla dessa eftertänksamma lappar fanns/finns? att beskåda på Medicinska muséet, här i vår lilla stad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar